FAQ

Afspraak

Om een afspraak te maken, adviseren wij je om telefonisch contact met ons op te nemen (026-3823254). Mails en berichten worden namelijk gefilterd en niet altijd beantwoord. In onze salon kan je meestal binnen twee weken terecht.

Voorkeurskapper

Het komt voor dat een klant door één specifiek persoon geholpen wil worden. Echter, werken wij niet één op één. Het kan dus voorkomen dat je door onze collega’s wordt geholpen.

Parkeren en openbaar vervoer

In de buurt kan onder meer worden geparkeerd in de volgende parkeergarages: parkeergarage Musis, parkeergarage Centraal en parkeergarage Velperplein. Deze zijn allemaal op loopafstand. Daarnaast is onze salon goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het centraal station en verschillende bushaltes liggen op loopafstand.

Binnen hoeveel tijd kan ik terecht bij jullie?

Meestal kun je binnen 2 weken terecht bij ons,  mocht je een afspraak willen maken dan kun je het beste telefonische contact opnemen.

Aandachtspunten

Graag willen wij nog aandacht voor het volgende.

Met enige regelmaat krijgen wij te maken met haren die helaas in slechte conditie verkeren. Gelukkig zijn wij in onze salon gespecialiseerd in het gezond krijgen van het haar door middel van verschillende behandelingen. De mogelijkheden hiervan bespreken wij graag in onze salon.

Onze werkwijze is uniek omdat het haar maanden na de behandeling nog steeds straalt, mits je onze adviezen en tips opvolgt. Om het mooi te houden, moet je haar na een tijdje wel worden bijgewerkt. Máár: een bezoek aan Dilex is ontspannend en heel veel fun!

In onze salon krijgen wij van klanten vaak voorbeeldfoto’s te zien. Het kan voorkomen dat het gewenste resultaat niet in één behandeling gerealiseerd kan worden. Dit komt door onze unieke werkwijze waarbij de conditie van het haar wordt gewaarborgd. Gezond en stressvrij haar is voor ons erg belangrijk.

Na een kleurbehandeling is een knipbeurt soms op zijn plaats. Wij kijken naar je gezichtsvorm, je haarstructuur en je dagelijke routine en bepalen wij vervolgens hoe wij je coupe het meest kunnen laten knallen. Je haar wordt tot slot in model gebracht: van waves tot stijl en nog heel veel meer!

Wij nemen graag de tijd voor een behandeling en werken daarom alleen of afspraak. Zo kunnen we de kwaliteit behouden, het maximale eruit halen en de uiterste inspanning verrichten. Graag tot snel!

Liefs,

Volkan en Dilek